1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

IMA organizeaza cursuri de limba engleza pentru specialistii din domeniul financiar

Venind in intampinarea nevoii din ce in ce mai mari a specialistilor din domeniul financiar de a comunica in limba engleza intr-un mod profesionist, Institutul de Management in Asigurari, in parteneriat cu Asociatia Lingua Economica, propune un ciclu de cursuri de limba engleza specific domeniului financiar, pe trei niveluri de cunoastere.

Cursul presupune testarea initiala, conform scalei Consiliului Europei din Portofoliul European al Limbilor (PEL), iar rezultatele testului si ale analizei nevoilor vor sta la baza alcatuirii planului de curs. In urma evaluarii initiale, echipa de lectori va stabili nivelul de cunoastere si repartizarea cursantilor pe unul din cele trei niveluri (module): incepator, mediu sau avansat.

Fiecare modul are o durata de 40 ore, care se vor desfasura in cursuri interactive de cate 2 ore, pe parcursul a 10 saptamani. Cursurile se incheie cu o evaluare finala a nivelului de cunostinte acumulat pe durata perioadei de pregatire. Se vor testa abilitatile de intelegere a unui test scris, a unei comunicari verbale, precum si capacitatea de a transmite un mesaj verbal sau in scris.

In urma rezultatelor evaluarii, se va emite un certificat de competenta lingvistica recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale din Romania sau un certificat de participare la cursul respectiv, dupa caz.

Lectorii cursurilor vor fi membri ai Asociatiei Lingua Economica, profesionisti cu experienta indelungata in predarea limbii engleze pentru comunicare in domeniul afacerilor si in evaluarea competentelor lingvistice, absolventi ai unor cursuri de specializare la universitati din Marea Britanie sau organizate de Consiliul Britanic.

Mai multe detalii despre modulele oferite de IMA sunt disponibile pe site-ul oficial.

Persoana de contact: Alina TUDORACHE, tel: 0758.491.987, e-mail atudorache@ima-imi.ro.

PROMO