1asig.ro
1asig.ro
IBR si certSIGN organizeaza editia ...

IBR si certSIGN organizeaza editia online a conferintei CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY 2021

5 min. / 1.540 cuvinte

Institutul Bancar Roman (IBR) si certSIGN organizeaza, in data de 27 octombrie 2021, editia online a conferintei CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY 2021. Portalul 1asig.ro sustine evenimentul in calitate de Partener Media.

Conferinta reuneste de sapte ani intr-un eveniment unic pe piata din Romania, doua intruniri de referinta in domeniul securitatii cibernetice: conferinta CYBERTHREATS si conferinta CYBERSECURITY DAY.

In contextul interesului tot mai mare acordat securitatii informatice de catre autoritatile de reglementare, organismele de elaborare a politicilor relevante, precum si de catre institutiile financiare, evenimentul isi propune cresterea gradului de constientizare privind securitatea cibernetica, precum si furnizarea de solutii pentru prevenirea si gestionarea riscului cibernetic.

Principalele teme de discutie propuse pentru editia de anul acesta sunt:

 • Legea 362 / 2018 - Directiva NIS
  • Furnizarea de servicii esentiale in zona bancara si a pietelor financiare
  • Proceduri de lucru pentru oferirea de servicii esentiale
  • Solutii tehnice pentru protejarea serviciilor esentiale
 • Provocari tehnologice in contextul crizei sanitare actuale

Printre vorbitorii ce vor participa la eveniment se vor numara:

 • Reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai unor institutii guvernamentale
 • Reprezentanti de top din sistemul financiar bancar
 • Experti nationali si internationali in domeniul securitatii cibernetice
 • Consultanti in domeniul securitatii cibernetice

Accesul pe platforma Myconnector se va face in baza completarii unui formular si a unui cod primit pe email/telefon. Platforma ofera acces la experienta completa a evenimentului (prezentarile din cele doua paneluri, posibilitatea de networking cu ceilalti participanti la eveniment).

Pentru mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inregistrare o puteti contacta pe Alina IONITA, Training Specialist - E-mail: alina.ionita@ibr-rbi.ro; Tel: 0749.011.331.

Participantilor li se va elibera un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 4 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs).

 

 

498 accesari