1asig.ro
1asig.ro

IBR organizeaza a sasea editie a evenimentului BANKING COMPLIANCE SUMMIT

5 min. / 1.540 cuvinte

Institutul Bancar Roman (IBR) organizeaza, in data de 27 octombrie 2021, online, a sasea editie a evenimentului BANKING COMPLIANCE SUMMIT, care va avea loc pe Zoom. Participarea la eveniment este gratuita, evenimentul contribuind la dezvoltarea profesionala a specialistilor din acest domeniu. Portalul 1asig.ro sustine evenimentul in calitate de Partener Media.

PROMO


Inca de la prima sa editie, din 2015, summit-ul a avut ca obiectiv sa aduca in prim plan si sa discute cele mai interesante si de actualitate solutii si practici din domeniul conformitatii, in mod deosebit pentru industria bancara, dar in egala masura de interes si pentru profesionistii din alte sectoare de activitate.

Principalele teme de discutie propuse pentru editia de anul acesta sunt: 

  • Cerinte prudentiale pentru institutiile de credit - Impactul implementarii Regulamentului BNR Nr. 5/2013 modificat prin Regulamentul nr. 11/2020 asupra institutiilor de credit;
  • Transformarea functiei de conformitate pentru a raspunde noilor cerinte si trenduri,
  • Necesitatea implicarii Conformitatii in construirea parteneriatului public - privat.

Printre vorbitorii ce vor participa la eveniment se numara Mihaela BOULEANU, Vice-presedinte al Comisiei de Conformitate, Asociatia Romana a Bancilor si Director Executiv Directia de Conformitate, OTP Bank, Arion NEGRILA, Director al Directiei Conformitate, Banca Comerciala Romana si Marius Mihai SULUGIUC, Director, Divizia Conformitate, Banca Romaneasca, alaturi de alti specialisti ai sistemului bancar.

Evenimentul le va oferi profesionistilor din sectorul bancar oportunitatea de a se conecta cu alti specialisti din domeniu, care se confrunta, la randul lor, cu provocari similare, pentru a identifica solutii cu imediata aplicabilitate practica.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inregistrare o puteti contacta pe Georgiana GOJAREA, Training Specialist - E-mail: georgiana.gojarea@ibr-rbi.ro; Tel: 074 888 68 19. Data limita de inscriere este 22 octombrie 2021.

Participantilor li se va elibera un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB), cu 3 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs).

 

475 accesari