1asig.ro

Grupul de Facebook #treazlavolan aduna sfaturi de la soferi pentru soferi

5 min. / 1.540 cuvinte
Aproape o mie de soferi, pietoni, motociclisti, biciclisti, trotinetisti, dar si instructori auto si moto s-au alaturat deja Grupului de Facebook #treazlavolan, lansat in urma cu trei saptamani in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "Iarna, la volan".

PROMO


Grupul urmareste sa ofere membrilor din comunitatea #treazlavolan posibilitatea de a interactiona mai mult. De exemplu, acesta are ca scop, printre altele, sa faciliteze schimbul de experienta intre soferi atunci cand vine vorba de condusul sau ingrijirea masinii in timpul sezonului rece.

Toti participantii la trafic care isi doresc un trafic mai sigur, vor sa afle mai multe recomandari de siguranta rutiera, vor sa ceara sau sa ofere sfaturi si vor sa faca parte dintr-o comunitate care are ca scop un trafic mai sigur sunt invitati, asadar, sa se alature. Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre grup.

Despre campanie

Pe intreaga luna decembrie 2019, GENERALI Romania a derulat, alaturi de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, a treia editie a campaniei nationale de preventie si siguranta rutiera "Iarna, la volan!". In acest an, alaturi de sfaturile dedicate soferilor, campania s-a extins, incluzand si recomandari de siguranta dedicate pietonilor, in special in sezonul rece.

Demersul a avut ca obiective cresterea nivelului de constientizare a soferilor romani cu privire la riscurile pe care le implica sofatul pe timp de iarna si masurile ce pot fi luate pentru a le reduce, dar si de a atrage atentia pietonilor asupra necesitatii de a traversa corect. Indirect, efortul concentrat de comunicare ar urma sa conduca, de asemenea, la o reducere a numarului de accidente inregistrate pe timp de iarna.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor din Romania asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan. Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.

322 accesari
Sondaj

Ce tipuri de asigurari anticipati ca vor creste cel mai mult in 2020?

- RCA
- Casco
- Locuinte
- Viata
- Sanatate
- Raspunderi civile
- Altele (mentionati in comentarii)


PROMO