1asig.ro
1asig.ro

GrECo continua sa isi extinda serviciile pentru industria alimentara si cea agricola

5 min. / 1.540 cuvinte
Grupul GrECo isi extinde in continuare specializarea in servicii si solutii dedicate pentru industriile selectate. Astfel, GrECo infiinteaza o Practica Alimentara si Agricola la nivel de grup, arata un comunicat al companiei.

Group Practice Leader va fi Maksym Shylov, care va fi responsabil pentru strategia si dezvoltarea acestei specialitati in toate tarile in care este prezent grupul GrECo, inclusiv in Polonia.

Maksym are 19 ani de experienta in gestionarea riscurilor, in special in domeniul asigurarilor agricole si alimentare. In ultimii ani, acesta a dezvoltat, de asemenea, solutii de asigurari parametrice personalizate pentru clienti din Polonia, Ucraina si statele baltice, unde a lucrat cu piete internationale de asigurari si reasigurari din diferite tari. Totodata, Maksym Shylov a finalizat peste 30 de mari proiecte de consultanta pentru sectorul agricol, dar si pentru banci si companii de asigurari din diferite tari.

"Sectorul alimentar si agricol reprezinta una dintre industriile cu cea mai rapida crestere din regiunea noastra. Astazi, expunerile suplimentare generate de schimbarile climatice influenteaza din ce in ce mai mult planeta noastra si, in special, habitatele naturale. In plus, riscurile recent aparute, cum ar fi COVID-19, expun lanturile globale de aprovizionare, ceea ce genereaza incertitudini auxiliare. Pentru a asigura o aprovizionare durabila si ecologica, economiile europene isi stimuleaza in continuare agricultura si productia alimentara interna", subliniaza Maksym Shylov.

"Tot mai multi clienti vor beneficia de strategia GrECo in dezvoltarea continua de solutii progresive de risc pentru industriile dedicate. Cu noua practica infiintata, vom putea oferi solutii personalizate pentru clientii nostri din sectorul alimentar si agricol, pentru a-i ajuta sa isi sporeasca rezilienta si sa gestioneze riscurile care apar din provocarile fundamentale din viitor, cum ar fi schimbarile climatice, biodiversitate, precum si cresterea populatiei, dar si consecintele lor inevitabile", precizeaza si Georg WINTER - Member of the Executive Board, GrECo Group.

396 accesari