1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Gothaer: Nu suntem in negocieri pentru vanzarea companiei din Romania

Avand in vedere zvonurile recente cu privire la potentiala iesire a grupului Gothaer din piata romaneasca de asigurari, Dr. Christopher LOHMANN, Presedinte al Consiliului de Administratie Gothaer Asigurari Reasigurari a transmis ca "grupul Gothaer nu este in negocieri pentru vanzarea Gothaer Asigurari Reasigurari".

In ultimii ani, sucursala locala a Grupului Gothaer, Gothaer Asigurari Reasigurari, a inregistrat o crestere sanatoasa. 2017 a insemnat o crestere de doua cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depasind 119 milioane lei, rezultat care confirma o dezvoltare solida a companiei in Romania.

Cresterea anuala este doar un indicator care dovedeste faptul ca business-ul local se afla pe drumul cel bun, in linie cu strategia si planurile sale stabilite pe termen lung, iar Grupul Gothaer isi exprima sustinerea acesteia si afirma ca nu se afla in negocieri pentru vanzarea sucursalei locale.

"Evolutia business-ului Gothaer in Romania este pe un trend crescator, lucru care ne bucura si ne arata ca planurile noastre sunt durabile si ca toate investitiile in aceasta companie pe care le-am facut de-a lungul anilor, de cand am decis sa intram pe piata din Romania, ne vor aduce rezultatele preconizate. Privim cu incredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-si continua cresterea sanatoasa in piata romaneasca de asigurari. Profesionalismul, flexibilitatea, spiritul inovativ si orientarea centrata pe clienti sunt elemente esentiale care definesc brandul Gothaer si misiunea sa in piata locala de asigurari", a declarat Dr. Christopher LOHMANN, CEO-ul Gothaer Allgemeine AG si Presedinte al Consiliului de Administratie al companiei Gothaer Asigurari Reasigurari.