1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Gala DESTINE Broker a premiat cei ...

Gala DESTINE Broker a premiat cei mai performanti membri ai echipei

Joi, 30 iunie a.c., DESTINE Broker, parte a DESTINE Holding, companie care ocupa de multi ani o pozitie de top in clasamentele de profil, a organizat un eveniment special cu ocazia aniversarii a 15 ani de prezenta pe piata de asigurari din Romania.

Editia a XV-a a Galei Premilor DESTINE a reunit la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca aproape 400 de colaboratori, parteneri din asigurari si domenii conexe, precum si membri de top ai echipei pentru a premia rezultatele si performantele obtinute in anul 2021.

Evenimentul a fost deschis de catre Romeo BOCANESCU, Director General al Destine Broker si Presedinte al Consiliului de Administratie Destine Holding, care a rostit un foarte apreciat discurs, la finalul caruia a fost lansat filmul de prezentare a holdingului. A urmat salutul adresat numerosilor invitati speciali care au tinut sa fie prezenti la aniversare si premierea colaboratorilor ce au avansat in cadrul programului "Trepte de cariera" pe parcursul anului 2021.

In cea de-a doua parte a evenimentului au primit premii performerii pe clase de asigurari si pe vanzarea de servicii conexe, respectiv intermedierea de credite. Fiecare dintre partenerii evenimentului a urcat pe scena pentru a decerna diplome si trofee castigatorilor.
Rolul de amfitrion a revenit de aceasta data lui Marius DUTU, VicePresedinte Destine Holding, care a prezentat si a evidentiat realizarile celor mai buni colaboratori ai Destine Broker.

Cea mai asteptata sectiune din cadrul Galei Premiilor DESTINE - 2021, cea de a treia, a fost cea in care s-au decernat premiile aferente treptelor superioare de cariera si, in final, Trofeul BROKERUL ANULUI 2021.

Acesta a fost castigat anul acesta de catre Viorel Vasile MOCANU - Reprezentant DESTINE Hunedoara (Brad).

 

 

Premierea a continuat cu cele mai bune Reprezentante Destine de la nivel teritorial, podiumul fiind alcatuit din:

  • Ialomita - locul 1
  • Suceava - locul 2
  • Ploiesti - locul 3

Gala de decernare a premiilor a fost urmata de "DESTINE Party", care s-a bucurat de prezenta unor invitati speciali din show-bizz-ul romanesc.

Destine Broker are sediul central in Ploiesti si este una din cele mai importante companii de brokeraj in asigurari din Romania, ocupand pozitia a doua in clasamentul industriei de profil, cu o cota de piata de peste 8% la finalul T1 2022.