1asig.ro
1asig.ro

GUY CARPENTER si MARSH isi unesc fortele in Africa de Sud

GUY CARPENTER si MARSH - ambele, divizii ale MARSH MCLENNAN (MMC) -, au anuntat ca isi vor unifica operatiunile de reasigurare facultativa din Africa de Sud intr-un singur business, incepand cu luna ianuarie a anului urmator, transmite Reinsurance News. Noua unitate va functiona sub marca GUY CARPENTER, intrucat face parte din startegia companiei de a-si extinde prezenta in regiune.

Operatiunea combinata le va oferi clientilor un acces imbunatatit la capacitatile facultative regionale si globale ale companiei, inclusiv la analizele sale de varf pe piata, sporindu-si capacitatea de a oferi solutii structurate si rentabile de transfer al riscurilor, mai arata sursa citata.

Unitatea va fi condusa de Don WRIGHT, care a fost numit Head of Facultative Broking pentru regiune. Cu sediul in Johannesburg, el ii va raporta lui Jane MARCH, CEO al GUY CARPENTER pentru Africa de Sud.

Don WRIGHT are peste 35 de ani de experienta pe piata de asigurari/reasigurari, inclusiv 14 ani in sectorul brokerajului de asigurari. Cel mai recent, el a ocupat functia de Sef al Deppartamentului de Reasigurari al MARSH in Africa de Sud si, inainte de aceasta etapa, a facut parte din JLT Re.

"Acest anunt ne consolideaza si mai mult pozitia de lider in furnizarea de solutii facultative pentru piata de reasigurare din Africa de Sud. Prin reunirea echipelor GUY CARPENTER si MARSH sub conducerea lui Don, vom putea oferi furnizorilor o modalitate mai eficienta de a accesa intreaga gama de capacitati facultative ale noastre", subliniaza Jane MARCH - CEO, GUY CARPENTER, Africa de Sud.