1asig.ro
1asig.ro
GROUPAMA ofera servicii de ...

GROUPAMA ofera servicii de consiliere psiho-terapeutica in asigurarile de sanatate si de viata

5 min. / 1.540 cuvinte
GROUPAMA Asigurari a anuntat ca va include serviciile 4mind Benefits de sanatate emotionala in asigurarile GROUPAMA dedicate angajatilor, respectiv in politele de sanatate si de viata.

PROMO


"Prin parteneriatul dintre 4mind Benefits si GROUPAMA Asigurari, companiile din Romania pot oferi in premiera servicii de consiliere psiho-terapeutica intregii echipe, alaturi de restul beneficiilor incluse in asigurarile GROUPAMA de sanatate si de viata, incurajandu-i astfel pe angajati sa aiba grija de sanatatea lor mintala si sa ramana echilibrati emotional", precizeaza oficialii 4mind intr-un comunicat.

Odata incheiata polita de asigurare, angajatii au acces la platforma online 4mind si pot accesa serviciile in ritmul propriu, in functie de nevoi, fie ca prefera sa discute cu un psihoterapeut sau coach in cadrul celor 4 sesiuni individuale incluse in pachet, se simt mai confortabil sa apeleze la un asistent virtual, vor sa citeasca sfaturi utile sau sa practice exercitii pentru mentinerea starii de bine.

"2020 este de departe cel mai stresant an pentru forta de munca de pretutindeni, anul in care presiunile generate de pandemia globala s-au suprapus peste factorii de stres de zi cu zi de la locul de munca. Sunt din ce in ce mai multi lideri de companii care se intreaba ce sa faca in plus pentru a-i ajuta pe angajati sa ramana sanatosi atat din punct de vedere fizic cat si emotional. Prin includerea serviciilor 4mind in asigurarile GROUPAMA, companiile au la dispozitie o modalitate unica si facila, la un pret convenabil, de a asigura tuturor angajatilor acces la continut relevant si consiliere intr-o arie larga de probleme si provocari emotionale, cu ajutorul retelei 4mind cu peste 50 de specialisti in psihoterapie si coaching", a declarat Andreea BELENES, cofondatoare 4mind Benefits.

2.232 accesari