1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GROUPAMA este partener al Anim'est pentru al cincilea an consecutiv

GROUPAMA Asigurari duce mai departe si in acest an traditia parteneriatului cu Festivalul International de Animatie Anim'est, cel mai mare festival de film din Bucuresti si unul dintre cele mai reprezentative festivaluri de film de animatie din Europa.

"Deoarece credem in parteneriate pe termen lung, sustinerea Festivalului International de Animatie Anim'est s-a transformat intr-o traditie, anul 2015 fiind al cincilea an consecutiv in care GROUPAMA Asigurari se implica. Suntem sustinatori fideli ai cinema-ului, a carui cultura are radacini solide in grupul nostru, fiind, de asemenea, o directie strategica pentru companie in Romania. La fel ca in fiecare an, ne mandrim cu acest parteneriat si suntem entuziasmati de startul unui eveniment atat de special, a declarat Georgiana MIRON, Director Marketing si Comunicare in cadrul GROUPAMA Asigurari.

Festivalul de Animatie Anim'est va include anul acesta sase sectiuni competitive: lung metraj international, scurt metraj international, film romanesc, film studentesc, videoclip si Minimest, la care se adauga sectiunea Animash (ex-Mozaic), sectiune rezervata celor mai populare filme de animatie din prezent, cu diverse premii obtinute in cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri de film din lume. De asemenea, ca in fiecare an, vor exista sectiuni speciale dedicate scolilor de animatie de prestigiu din intreaga lume, studio-urilor care au creat filme premiate, festivalurilor de profil celebre din zona Europei si animatorilor consacrati.

Un alt punct de interes al Festivalului in reprezinta atelierul de film de animatie Animation Worksheep, desfasurat pe parcursul a 17 zile. Prin intermediul acestui atelier, Anim'est isi propune sa resusciteze si sa promoveze animatia autohtona, fiind destinat tinerilor din Romania si Republica Moldova, cu sustinerea unor nume importante din animatia romaneasca.

Cu sloganul "Anim'est e traditie", Festivalul se desfasoara in perioada 2-11 octombrie 2015 la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Re:Animation Hub si la Journey Pub, tematica acestei editii reflectandu-se atat in seria de concerte si reprezentatii, cat si in seria de filme care creaza o imbinare inedita a animatiei si a muzicii.

Festivalul International de Film de Animatie Anim'est este organizat de catre Asociatia Este'n'est, cu sprijinul Centrului National la Cinematografiei, Ministerului Culturii, Centrului de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti - ARCUB, Administratiei Fondului Cultural National si al Uniunii Cineastilor din Romania. Mai multe detalii despre program si bilete pot fi gasite pe website-ul festivalului.

PROMO