1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GRAWE Asigurari: schimbare a ...

GRAWE Asigurari: schimbare a imaginii sediilor din intreaga tara, incepand cu cel din Brasov

Joi, 5 martie, GRAWE Asigurari a inaugurat noul sau sediu din Brasov. Ales in primul rand pentru pozitionarea sa centrala la nivel de Romania, dar si pentru performantele sale, acesta este primul sediu al companiei renovat in linia pe care o va urma de acum incolo GRAWE la nivelul intregii tari.

"Suntem bucurasi sa va prezentam astazi (joi - n.red.) noul nostru sediu din Brasov. Aceasta este noua imagine pe care o vom adopta, pe rand, la toate agentiile GRAWE din intreaga tara, Brasov fiind punctul de plecare pentru acest proiect", a declarat Paul SWOBODA, Presedinte, GRAWE Romania.

"Avem si ne dorim sa mentinem rezultate excelente pe segmentul vanzarilor retail. Din acest motiv, modul in care arata si functioneaza agentiile noastre este extrem de important. Vrem ca Brasov sa fie un exemplu din toate punctele de vedere si un model pentru toate celelalte agentii din tara", a completat Dragos CALIN, Director de Vanzari al companiei, la evenimentul inaugural.

Parte dintr-un grup austriac cu o istorie de aproape 200 de ani, GRAWE Asigurari implineste 20 de ani de prezenta in piata romaneasca de asigurari. Initial s-a consacrat ca o companie dedicata asigurarilor de viata, pentru ca mai apoi sa se redefineasca drept companie care ofera gama completa de asigurari necesare oricarui client - viata, locuinte, travel, auto.