1asig.ro
1asig.ro

GLOBASIG lanseaza un nou program de recrutare

5 min. / 1.540 cuvinte
Brokerul de asigurare GLOBASIG lanseaza un nou program de recrutare, pentru persoanele fara experienta, denumit "Begin with Globasig". Proiectul pilot incepe in Bucuresti si poate fi extins si in alte orase din tara.

PROMO


"Dupa success-ul inregistrat de programul "Star-up GLOBASIG", lansam un alt program, denumit "Begin with GLOBASIG". Acesta se adreseaza persoanelor fara experienta in domeniul asigurarilor", a declarat Antonio BABETI, Directorul General al GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare.

Potrivit acestuia, proiectul pilot va demara pe 1 noiembrie 2017, in Bucuresti, iar in functie de rezultatele acestuia, va fi extins si in alte orase in care GLOBASIG are birouri.

"Avem logistica necesara pentru a le face training-uri de specialitate, dar si cursuri de dezvoltare personala. Oferim gratuitate pentru calificarea profesionala (cursuri si examen ISF), diverse alte beneficii si un program special de bonusare, dar si suport neconditionat pentru dezvoltarea profesionala in cadrul unei companii de success", a precizat Antonio BABETI.

"Conditiile de accesare a acestui program sunt minime din punct de vedere al studiilor (minim Bacalaureat), dar cu criterii solide privind calitatile umane (corectitudine, onestitate, respect etc), precum si cu dorinta de a construi alaturi de noi, un business sanatos", a adaugat el.

Antonio BABETI a enumerat argumentele ce au stat la baza acestui proiect:
  • Nevoia de un suflu nou in acest domeniu;
  • Sunt foarte multi oameni care au calitatile necesare sa activeze in acest domeniu;
  • GLOBASIG are expertiza necesara pentru astfel de programe (peste 30% din persoanele din reteau companiei nu au activat in domeniu anterior);
  • Ne dorim oameni pe care sa-i crestem conform filozofiei GLOBASIG.
"Continuam astfel seria de proiecte inovatoare prin programe de recrutare, menite sa aduca oameni noi in domeniu sau sa dezvoltam antreprenorial pe cei care n-au avut curajul s-o faca pana acum. Vom lansa si alte programe similare cu acestea, respectand aceleasi precepte ce stau la baza business-ului nostru", a mai spus Directorul GLOBASIG Broker.

GLOBASIG este o companie de brokeraj de asigurare infiintata in anul 2002, care ofera servicii personalizate de management al riscului in functie de profilul si nevoile reale de protectie ale fiecarui client. Cu o echipa tanara si dinamica, GLOBASIG isi propune sa creasca in mod constant calitatea serviciilor furnizate si sa dezvolte o relatie de parteneriat pe termen lung cu clientii.

Incepand din martie 2017, GLOBASIG este membru fondator al Patronatului Roman al Bokerilor de Asigurare - PRBAR, impreuna cu alte noua companii de brokeraj de asigurare.

2.577 accesari