1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GENERALI isi reorganizeaza structura de business din Germania

Dupa ce, in 2014, grupul italian GENERALI a finalizat rascumpararea integrala a actiunilor subsidiarei sale germane GENERALI Deutschland, acum este gata sa demareze o repozitionare strategica pentru a face fata provocarilor ce vor urma in aceasta piata, a afirmat CEO-ul grupului, Mario GRECO

"Pe parcursul ultimilor doi ani am reorganizat operatiunile din pietele noastre cheie din Europa - Franta si Italia, pentru a ne simplifica afacerile si a construi procese mai eficiente", a spus GRECO. Germania va juca un rol important in anii urmatori pentru GENERALI, a adaugat el.

Prin urmare, GENERALI Deutschland Holding va fi integrata, alaturi de GENERALI Versicherung si GENERALI Leben in noua structura ce va purta numele GENERALI Deutschland AG, aflata sub conducerea unui board format din 6 membri. Se va reduce astfel numarul de posturi de conducere si vor fi eliminate anumite cheltuieli dublate intre cele 3 entitati.

In ceea ce priveste activitatea concreta, grupul urmareste sa aplice o guvernanta mai simpla si cu accent pe business, sa isi maximizeze potentialele canale de distributie si sa implementeze un nou model de business pe linia life, care sa aduca profitabilitate pe termen lung.