1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GENERAL Asigurari isi majoreaza capitalul social. Afla aici clasamentul companiilor dupa capitalul statutar!

Societatea de asigurare GENERAL Asigurari a decis de curand majorarea capitalului social cu 8 milioane de lei, printr-o emisiune de actiuni din contul mijloacelor banesti proprii (8.000.000 actiuni ordinare nominative cu valoarea nominala de 1 leu), decizia fiind inregistrata in Registrul de stat al valorilor mobiliare urmare a hotararii autoritatii de supraveghere (CNPF) in acest sens.

Dupa aceasta majorare, capitalul social al asiguratorului va ajunge la 61,5 milioane lei.

Aceasta este cea de a doua majorare de capital din acest an operata de catre GENERAL Asigurari, care in ianuarie a.c. a mai efectuat un aport de capital de 20 milioane lei. Mai multe detalii aici.

GENERAL Asigurari a primit licenta de activitate la finele anului 2016, si desfasoara operatiuni pe mai multe clase de asigurari generale, printre care auto (RCA, CASCO, Carte Verde), raspunderi civile, asigurari de sanatate etc.

In primul trimestru din acest an, asiguratorul a vandut polite in valoare de 37,8 milioane lei, avand o cota de piata de 11,4%. Vezi aici rezultatele pietei din Moldova in primul trimestru din acest an.