1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Fii #treazlavolan! Imparte drumul!

Fii #treazlavolan! Imparte drumul!

Dupa doua saptamani in care a adus in prim plan sfaturi de siguranta dedicate pietonilor, dar si soferilor in interactiunile lor cu pietonii, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! continua, zilele acestea, cu recomandari pentru utilizatorii de trotinete electrice, cu principalele obligatii legale pe care le au acestia, precum si toate aspectele de care trebuie sa tina cont soferii in interactiunile lor cu acesti participanti la trafic.

Editia din acest an a proiectului a debutat in forta. Cererile de stickere gratuite cu mesajele #treazlavolan si #impartedrumul au depasit, deja, cu 36% solicitarile inregistrate pe tot parcursul editiei din anul precedent. Acestea vor incepe sa fie expediate catre mii de soferi din toata tara incepand cu a doua jumatate a lunii august.

De asemenea, spotul radio al campaniei se aude la RFI Romania. Indiferent cu ce te deplasezi - fiie ca mergi cu masina, cu trotineta, cu motocicleta, cu bicicleta sau pe jos, fii responsabil, respecta regulile de circulatie si imparte drumul in siguranta cu ceilalti participanti la trafic - acesta este mesajul transmis pe calea undelor catre toti ascultatorii RFI Romania.

Nu in ultimul rand, una din nouatile editiei din acest an este contul de TikTok dedicat sigurantei rutiere - mesajele transmise in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera #treazlavolan ajung, de acum, si pe TikTok, intr-un format usor diferit, dar avand aceleasi obiective: de a creste gradul de educatie rutiera si, indirect, de a reduce numarul de accidente rutiere de pe soselele din Romania. Urmareste-ne pe TikTok! 

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, LIFE IS HARD, CHIRIC & CHIRIC, ASIROM VIG, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GENERALI Romania, AUDATEX, IDEA Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, FABRICA de Asigurari, eClaims Assistance, ASISOFT, ROM Insurance, PRESTIGE Broker, MAXYGO Broker, DAUNE.expert, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker si FIVEPLUS.

Proiectul se desfasoara, de asemenea, cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro. Vrei sa te alaturi campaniei? Da-ne follow pe social media:

- Facebook: Facebook.com/treazlavolan si Grupul Treazlavolan

- Instagram: Instagram.com/treazlavolan

- TikTok: https://www.tiktok.com/@treazlavolan