1asig.ro
1asig.ro

Exercitiu de mystery shopping privind conformarea la cerintele IDD

5 min. / 1.540 cuvinte
Publicatiile XPRIMM efectueaza, in prezent, un exercitiu de mystery shopping prin care observa in ce masura asiguratorii si brokerii s-au adaptat noilor cerinte legislative GDPR si IDD in ceea ce priveste relatia cu consumatorii.

PROMO


Rezultatele acestui exercitiu vor fi facute publice, anonimizate, la Conferinta Brokerilor, care se va desfasura marti, 21 mai a.c., in cadrul FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari.

In actiunea desfasurata este implicat un Mystery Shoopper ("client misterios" sau "client sub acoperire"), care doreste sa cumpere mai multe asigurari, inclusiv CASCO si asigurarea locuintei. Acesta urmareste reactia distribuitorilor si documentele pe care le pun acestia la dispozitia potentialilor clienti, printre care se numara formularul GDPR, analiza DNT (Demands and Needs Test). De asemenea, este remarcata consultanta oferita sau nu, dar si numarul ofertelor primite.

FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari, cel mai important eveniment international de profil al primaverii europene, revine anul acesta la Sinaia. Aflat la editia a XXII-a, evenimentul se desfasoara in perioada 19-22 mai, la Hotel International.

Mai multe detalii despre fiecare eveniment, precum si despre intregul program al forumului si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe fiar.ro.

Rezervati-va locul acum!

2.769 accesari