Evolutii pozitive pentru asiguratori - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 


Bucuresti
5
1 EUR = 4.4744 RON
1 USD = 3.9623 RON
RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Evolutii pozitive pentru asiguratori


"Legislatia europeana si un numar de conventii internationale vor cauza schimbari majore la nivelul intregii piete romanesti a asigurarilor", a declarat pentru Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM, domnul Andreas KESSLER, Manager Global Property Facultative Austria & Central Europe, GEN Re, referindu-se la momentul integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana (UE).
GEN Re vede piata locala a asigurarilor ca fiind deosebit de competitiva, pe termen lung previzionandu-se evolutii pozitive.
In ceea ce priveste criteriile de selectie a reasiguratorilor care preiau riscuri de pe piata romaneasca, Domnia sa a subliniat: "Odata cu aderarea Romaniei la UE, asiguratorii locali vor acorda mai multa importanta solvabilitatii si a ratingului de credit specifice unei companii de reasigurare [...]".
"Lucram in prezent cu mai multi asiguratori primari din Romania. Preluam riscuri in sistem facultativ, oferind acoperire de tip non-proportionala", spune oficialul GEN Re. Compania monitorizeaza posibilitatea preluarii riscurilor si in baza unor tratate de reasigurare non-viata.
In prezent, companiile de reasigurare care fac parte din Grupul GEN Re sunt cotate de catre agentia de evaluare financiara STANDARD&POOR's cu ratingul maxim, "AAA" (Extrem de puternic).
alexandru.ciuncan@mxp.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Evolutii pozitive pentru asiguratori).
Share |


Publicat pe 07.10.2004 | 361 vizualizari


1asig.ro
» ALLIANZ-TIRIAC: Rezultatul RCA arata la fel ca in 2014 - pentru 100 de lei incasati, s-au cheltuit 110
» Vreti sa stiti cum se scrie numele vostru in caractere japoneze? Va invitam la Atelierul de Shodō din cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare
» Infografic: Cate incendii au avut loc in Romania anul trecut?
» Daniel SAVESCU este noul Sef al Serviciului Subscriere la ASITO Kapital
» Ce sanse de angajare mai ai daca la interviu nu stii informatii despre companie? Specialistii HR din asigurari raspund
» Misu NEGRITOIU: ASF lucreaza la doua legi importante pentru piata asigurarilor
» Solvency II: Impactul directivei europene pe piata locala
» Vreti sa purtati, pentru o seara, haine traditionale japoneze? In cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare va asteapta un Atelier de Yukata!
» Scurta introducere in cultura nipona astazi la XPRIMM TV
» Posta Romana cumpara asigurari RCA pentru 603 autovehicule


ArhivaPAID

ASIROM
OMNIASIG

CAMPION Broker
Copyright 2016 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM