1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Esti treaz la volan? Dovedeste-o!

Campania de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! este sustinuta de nume importante din zona divertismentului romanesc, dar si din sfera online. Prin texte si share-uri publicate in social media, dar si prin scurte filmulete, sustinatorii campaniei au transmis mesaje de siguranta rutiera si au povestit propriile intamplari si experiente din trafic. Acum este randul vostru!

FII TREAZ LA VOLAN! este un demers dedicat voua, soferii din Romania care strabat drumurile si intersectiile din orase si din tara, petrecand timp in traficul aglomerat si fiind martorii (sau protagonistii) incidentelor rutiere.

Sustineti importanta condusului preventiv? Aveti mereu grija sa fiti treji la volan? Vreti sa transmiteti un mesaj prin care sustineti campania? Inregistrati un scurt video cu mesajul vostru de sustinere a demersului FII TREAZ LA VOLAN! si trimiteti-l catre noi, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Treaz la volan sau pe adresa de mail adina.tudor@mxp.ro, iar noi il vom publica pe pagina campaniei!

Filmuletele care strang cele mai multe like-uri pana la data de 15 septembrie vor fi premiate cu un tricou #treazlavolan din cele 10 puse la bataie!

Despre campanie

Demersul FII TREAZ LA VOLAN!, desfasurat atat online, cat si offline, este dublat de o campanie online de VIP endorsement. George IVASCU, Nicu ALIFANTIS, Alexandru PETROVICI, Dan FINTESCU, DJ OLIX, Laurentiu GURAN (ASHA Band) si Ionut IFTIMOAIE sunt numai cateva dintre numele cunoscute in showbiz-ul romanesc care promoveaza mesajele campaniei FII TREAZ LA VOLAN! De asemenea, blogger-ul Cristian CHINA BIRTA a scris despre proiect, distribuind mesajele acesteia, iar Mihai BENDEAC a realizat un scurt film dedicat condusului preventiv. Nu in ultimul rand, EDOTEC Romania indeamna soferii din Romania sa se alature campaniei organizand un concurs dedicat.

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! este realizata, in parteneriat, de Politia Romana, FPVS - Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio Romania Actualitati si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

In cadrul proiectului, sunt distribuite brosuri informative gratuite in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 de municipii din tara. In plus, o atentie speciala este acordata in aceasta vara litoralului, unde mii de soferi merg in week-end-uri si pleaca spre casa duminica, dupa doua zile obositoare si "animate" cu sticle de bere rece. De asemenea, brosura este distribuita si impreuna cu una dintre cele mai citite publicatii din Romania, ziarul LIBERTATEA, accentul fiind pus si de aceasta data pe zona litoralului.

Campania este sustinuta de principalele companii de asigurari si de brokeraj in asigurari: OMNIASIG VIG, BCR Asigurari de Viata, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, SAFETY Broker, MARSH, FABRICA de Asigurari, INTER Broker, OTTO Broker, DESTINE Broker, GRAWE Romania, DAUNE Expert si GARANTA.

Spoturile difuzate de Radio Romania Actualitati, precum si materialele publicate de Partenerii Media (wall-street.ro, 9am.ro, Revista BIZ, Ziua Veche, stirilepescurt.ro) contribuie, de asemenea, la diseminarea informatiilor.