1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Esti gata pentru MAREA FINALA? ...

Esti gata pentru MAREA FINALA? Asigurarile, asa cum nu le-ai mai vazut!

Vineri, 18 decembrie a.c., de la ora 20:00, pe pagina de Facebook Totul despre Asigurari esti invitat sa urmaresti Marea Finala a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi" - un show despre asigurari, gazduit de cunoscutul magician si vlogger Vlad GRIGORESCU.

Cu acest prilej, finalistii concursului sunt invitati sa ia parte la un show online in care vor continua sa afle mai multe despre asigurari - Vlad GRUGORESCU ii va uimi cu numere de magie si ii va provoca sa raspunda la intrebari inedite.

La final, premiul cel mare - un voucher de 2.500 lei la un magazin online, va fi acordat prin tragere la sorti unuia dintre finalistii care raman pana la finalul show-ului.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

PROMO