1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Este pensia privata un instrument eficient de retentie a angajatilor?

Radu CRACIUN - CEO, BCR Pensii - si Sergiu COSTACHE - Presedinte, PRIMM Asigurari & Pensii - vorbesc, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate marti de RFI incepand cu ora 13:30, despre motivele pentru care pensia privata este un bun instrument de retentie a angajatilor.

De asemenea, alte teme de dezbatere vor include exemple de plata a pensiilor private in alte economii, dar si rolul liderilor in educatia financiara a propriilor angajati.

Ponderea pensiilor private - obligatorii si facultative - in economia Romaniei este in continua crestere, ajungand in prima jumatate din acest an la aproape 4% din PIB. Administratorii acestor fonduri continua sa investeasca majoritatea banilor in instrumente financiare romanesti, cei mai multi in titluri de stat, actiuni si depozite.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este oferita in parteneriat de BCR Pensii si portalul 1asig.ro.

PROMO