1asig.ro

Emisiunea XPRIMM Time for Business implineste patru ani

5 min. / 1.540 cuvinte
In aceasta saptamana se implinesc patru ani de la prima editie a emisiunii video XPRIMM Time for Business, plini cu zeci de interviuri si discutii despre cele mai importante subiecte ale pietei de asigurari si nu numai.

PROMO


Prima emisiune inregistrata in studioul XPRIMM Tv si moderata de Oana RADU a fost difuzata pe 10 septembrie 2015, avandu-l ca invitat pe Stefan PRIGOREANU, CEO al MILLENIUM Insurance Broker - MIB.

In primele doua editii din aceasta toamna au fost invitati Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR, si Antonio SOUVANNASOUCK, Presedintele PRBAR.

De-a lungul anilor au fost dezbatute numeroase subiecte, de la schimbarile legislative, evolutia intregii piete si a diverselor clase de asigurari - inclusiv RCA, problemele cu care se confrunta piata, solutii pentru dezvoltarea industriei, efectele evolutiei tehnologice si pana la protectia consumatorilor si altele.

Toate emisiunile pot fi urmarite si pe xprimm.tv.

In aceasta saptamana va avea loc si lansarea unui noi proiect. Astfel, XPRIMM introduce in grila o noua emisiune bazata pe povestile de viata ale unor oameni valorosi din industria asigurarilor - "Despre Oameni by XPRIMM"- care va debuta pe 11 septembrie la Oradea si va fi transmisa live pe canalul XPRIMM de youtube, incepand cu ora 13:30.

Noul proiect va aduce in lumina reflectoarelor atat traseul profesional parcurs de liderii industriei, cat si aspecte importante din viata personala ale acestora. Dincolo de statutul profesional, asiguratorii sunt oameni, cu lectii de mentorat, regrete si grija zilei de maine.

Tot in aceasta toamna a inceput un nou sezon al emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania - o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private suplimentare, fiind moderata de Sergiu COSTACHE si difuzata in fiecare marti de la ora 17:30 si in fiecare sambata de la 10:10. Lansata in 2010, emisiunea a fost relansata in urma cu doi ani. "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro. Ne puteti urmari pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

361 accesari