1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Elicopterele si avioanele ...

Elicopterele si avioanele Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne vor fi asigurate de Omniasig VIG

Elicopterele si avioanele Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne vor fi asigurate pentru urmatorii trei ani de catre Omniasig VIG.
Estimat la 8,355 milioane de euro, contractul de asigurare a fost atribuit pentru suma de 8,345 milioane de euro, conform datelor SICAP/SEAP.

Omniasig VIG a fost singurul ofertant in cadrul procedurii de atribuire.

"Serviciile ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt de asigurare aeronave, persoane aflate la bord si pentru cazurile de raspundere civila ca urmare a pagubelor produse tertilor in urma evenimentelor de aviatie, astfel: 1. Prestarea serviciilor de asigurare completa CASCO a 8 aeronave, respectiv 6 elicoptere Sikorsky S-70M Black Hawk, inmatriculate militar si doua avioane Bombardier Learjet 75, inmatriculate militar; 2. Prestarea serviciilor de asigurare echipamente si bunuri aflate la bord necesare indeplinirii misiunilor; 3. Prestarea serviciilor de asigurare pentru acoperirea daunelor rezultate ca urmare a vatamarii corporale sau decesului de persoane. Acest tip de asigurare se aplica pentru echipajele aeronavelor si persoanele aflate la bordul acestora pentru un numar de maxim de 118 persoane", scrie in anuntul de participare la licitatie.

Potrivit caietului de sarcini al licitatiei, cele opt aeronave au fost asigurate pentru suma de 196,592 milioane de euro.

In cazul vatamarilor corporale cu invaliditate totala sau deces (echipaj si pasageri), despagubirea va fi de 75.000 euro/persoana, iar la invaliditate partiala - 25.000 euro/persoana (echipaj si pasageri).

Omniasig este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG) si a incheiat anul 2021 in primii cinci asiguratori locali dupa nivelul primelor subscrise, potrivit datelor ASF.

Sursa foto: evz.ro