Inapoi la www.1asig.ro


XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Editie Speciala Nr. 18, 11 mai 2011

by Media XPRIMM
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
www.pensiileprivate.ro


Media XPRIMM va invita sa participati la

Ziua Pensiilor Private 2011
23 mai 2011, 10.00 - 17.00
Salonul Print Dimitrie Ghica, Cazino Sinaia
Sinaia - Romania

Ziua Pensiilor Private 2011 isi propune sa puna in dezbatere cele mai relevante subiecte de specialitate, in cadrul unui program cuprinzator, gandit pentru profesionisti de top din domeniu. Organizat in cadrul FIAR 2011 - Forumul International de Asigurari-Reasigurari de la Sinaia, evenimentul se adreseaza profesionistilor de top din industria pensiilor private, autoritatilor publice, organismelor guvernamentale si ale societatii civile, organismelor politice interesate in problematica asigurarilor sociale, analistilor financiari, sociologilor s.a.

Pensiile private in Europa Centrala si de Est: ce urmeaza? - sub acest generic, editia 2011 a Zilei Pensiilor Private se bucura de prezenta unor reputati vorbitori, care vor sustine prezentari pe teme de maxim interes. Lucrarile conferintei vor fi moderate de Ioan VREME, CEO, GENERALI Pensii.

In contextul in care dezbaterea tehnica si politica aflata in plina desfasurare, la scara europeana, pe tema pensiilor a produs deja primele concluzii si linii directoare privind arhitectura viitoare a sistemelor de pensii din tarile Uniunii Europene, participantii la conferinta vor avea ocazia sa afle despre cele mai importante tendinte manifestate pe pietele vest-europene de pensii private. Prezentarile vor fi sustinute de George COATS, cunoscut jurnalist si analist specializat in domeniul pensii private si David PUNTER, Consultant Principal ORACLE, cu o experienta de 30 de ani in domeniu.
Intr-o abordare cu un caracter regional mai pronuntat, Dinko NOVOSELEC, CEO, ALLIANZ Pensii Croatia, va vorbi despre experienta acumulata in tara sa in ultimii ani, ca si despre perspectivele sistemelor de pensii private din regiunea Europei Centrale si de Est.

Dezvoltarea pietei romanesti de pensii private, ca parte a sistemului de pensii din tara noastra, vor face obiectul unei ample dezbateri. Mircea OANCEA, Presedinte CSSPP va aduce in discutie prioritatile sistemului de pensii private, asa cum se vad ele din din perspectiva autoritatii de supraveghere. In dialog, Dr. Crinu ANDANUT, Presedinte APAPR si Marius RATIU, CEO, AEGON Pensii Private vor lansa in discutie temele care constituie cele mai importante preocupari ale operatorilor din piata de specialitate. Contextul general va fi creionat cu sprijinul Suzanei DOBRE, Expert in Economie al Societatii Academice Romane.

Lucrarile conferintei vor putea fi urmarite, in rezumat, pe XPRIMM.TV, in timp ce parcursul zilei de luni, 23 mai, se vor transmite in direct mai multe emisiuni de specialitate realizate impreuna cu profesionistii prezenti la eveniment.

Pentru detalii si inscrieri, click aici!

Cu sprijinul oficial si participareaCu sprijinulPartener Strategic

Parteneri Principali

Partener
Moderator:

Ioan VREME
CEO GENERALI Pensii

Vorbitori

 
Mircea OANCEA
Presedinte CSSPP
Dinko NOVOSELEC
Presedinte, Allianz ZB d.o.o
Crinu ANDANUT
Presedinte APAPR
George COATS
Analist Pensii Private
Marius RATIU
CEO, AEGON Pensii Private
David PUNTER
ORACLE
Suzana DOBRE
Expert in Economie,
Societatea Academica Romana
   


 

XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana RADU
Secretar de Redactie: Andreea STATE

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2011 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici