1asig.ro
1asig.ro

Economist de talie mondiala, la FIAR

5 min. / 1.540 cuvinte
Kurt KARL, Chief Economist si Head Economic Research and Consulting in cadrul SWISS Re, precum si coordonatorul cunoscutelor publicatii SIGMA, a confirmat participarea la FIAR 2016 in calitate de Keynote Speaker. Kurt KARL este recunoscut la nivel mondial pentru abilitatile sale profesionale, fiind nominalizat de publicatii economice in topul economistilor cu cele mai precise estimari financiare.

Astfel, Kurt KARL a fost numit de Bloomberg News, in iunie 2009, al 3-lea cel mai bun economist pentru estimarile sale precise referitoare la economia americana, din 65 economisti nominalizati, considerandu-l si cel mai bun economist care realizeaza estimari pe segmentul CPI - consumer price index.

De asemenea, acesta a fost numit si de catre Wall Street Journal drept al 2-lea economist cu cele mai precise estimari pentru perioada T4/2008 - T4/ 2009 din 50 de economisti intervievati de publicatie.

In cadrul FIAR 2016, Kurt KARL va sustine, in premiera, doua prezentari in cadrul carora va aborda subiecte precum evolutia economiei globale si impactul acesteia asupra industriei asigurarilor, respectiv deficitul de protectie pe segmentul asigurarilor property.

FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari 2016 se desfasoara in perioada 15- 19 mai la Brasov, Romania. Pentru inscrieri, click aici.

2.890 accesari