1asig.ro
1asig.ro

EUROLIFE FFH lanseaza prima aplicatie de mobile dedicata clientilor din portofoliu

5 min. / 1.540 cuvinte
EUROLIFE FFH lanseaza prima sa aplicatie de mobile pe plan local - EUROLIFE FFH App Asigurari, cu ajutorul careia clientii isi vor putea vizualiza portofoliul de polite online si vor putea face plata primelor de asigurare direct din aplicatie.

PROMO


"La EUROLIFE FFH credem ca este importanta nu atat prezenta digitala, cat mai ales definirea unei strategii de business pentru era digitala, strategie pe care o continuam prin lansarea acestei aplicatii, si pe care o vom urmari si dezvolta si in perioada urmatoare. Suntem hotarati sa oferim clientilor nostri un ecosistem digital cu experiente tehnologice unice, simple si intuitive, adaptate ritmului si intereselor acestora. Lansarea EUROLIFE FFH App vine astfel sa sustina dorinta intregii noastre echipe de a ne sprijini clientii cu produse si servicii care sa faca diferenta in piata de asigurari", a declarat Anita NITULESCU, CEO, EUROLIFE FFH Asigurari.

Aplicatia poate fi descarcata, in mod gratuit, din magazinele Google Play si App Store. Odata instalata clientul are acces la intreg portofoliul de polite active, incheiate la EUROLIFE FFH, cu detalierea riscurilor si a sumelor asigurate aferente. De asemenea, in doar cateva click-uri acesta poate face plata primelor de asigurare, economisind astfel timp si evitand drumurile la banca sau transferul manual din alte conturi.

Dezvoltarea aplicatiei continua si in perioada urmatoare, astfel ca in scurt timp ii vor fi adaugate noi functionalitati, respectiv: acces la un proces de anunt si evaluare dauna online, simplificat, precum si un modul de administrare cu posibilitatea de a aduce modificari politelor detinute direct din aplicatie.

"Lansarea acestui nou produs digital continua investitiile in aceasta zona initiate de EUROLIFE FFH inca din 2018, prin lansarea asigurarii de calatorie, primul produs online, end-to-end, din portofoliul companiei. A urmat apoi, in 2019, lansarea primei asigurari de bilete de evenimente dezvoltata in parteneriat cu platforma bilete.ro, disponibila de asemenea online", precizeaza societatea.

EUROLIFE FFH include companiile EUROLIFE FFH Asigurari de Viata si EUROLIFE FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a EUROLIFE FFH Insurance Group. EUROLIFE FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited.

288 accesari