1asig.ro
1asig.ro

EUROINS lanseaza o noua polita CASCO. Clientii pot imparti fransiza cu prietenii sau familia

5 min. / 1.540 cuvinte
EUROINS Romania, parte a grupului bulgar EUROHOLD, si VouchForMe anunta lansarea unui nou produs CASCO: asigurare auto facultativa cu fransiza garantata de reteaua sociala a asiguratului. Astfel, clientii pot imparti fransiza cu prietenii sau familia.

PROMO


Produsul CASCO EUROINS este o noutate pe piata si introduce sistemul de fransiza de la o terta parte, iar EUROINS este prima companie de asigurari care foloseste acest principiu. Atunci cand se achizitioneaza polita de asigurare, asiguratii decid ce suma sunt dispusi sa plateasca in mod direct in cazul daunelor (fransiza), inainte ca asiguratorul sa acopere costul acestora.

Folosind aceasta abordare, pot fi acordate reduceri semnificative, iar asigurarea CASCO devine mai accesibila, precizeaza EUROINS intr-un comunicat.

"Cu cat este mai mare fransiza, cu atat este mai mare discount-ul. Daca soferii nu se simt confortabil sa suporte o fransiza ridicata, isi pot invita prietenii si familia garanteze pentru ei prin intermediul VouchForMe, permitandu-le sa aiba acces la cele mai mari reduceri, fara a-si asuma riscuri financiare suplimentare. In cazul unei daune, fransiza este impartita proportional intre garanti. In acest fel, garantii isi exprima increderea in abilitatile si comportamentul conducatorului auto sub forma unui angajament financiar. Produsul este disponibil in cadrul retelei de vanzari EUROINS din intreaga tara", explica asiguratorul.

"EUROINS Romania le ofera acum clientilor sai un nou produs CASCO care este adaptat fiecarui client pe baza comportamentului si abilitatilor sale de conducere si aduce preturi mai bune celor care doresc sa dovedeasca acest lucru prin intermediul increderii acordate lor de catre reteaua sociala personala. Prin garantarea faptului ca sunt soferi buni, familia si prietenii ii pot ajuta sa obtina reduceri mari", spun reprezentantii EUROINS Romania.

Sistemul functioneaza in ambele sensuri - astfel incat intr-un grup de prieteni acestia pot garanta unul pentru celalalt, atingand prime de asigurare CASCO atractive.

"Suntem foarte mandri ca EUROINS a ales sa colaboreze cu VouchForMe pentru a aduce noul produs pe piata. EUROINS este unul dintre liderii unei piete in crestere si a dovedit deja ca stie ce cauta clientii. Credem ca modelul VFM poate aduce economii semnificative consumatorului final, poate ajuta compania de asigurari sa reduca riscul si, in acelasi timp, sa influenteze viitorul comportament in timpul conducerii", a declarat Matt PETERMAN, co-fondatorul VouchForMe.

In Romania, VouchForMe este disponibil exclusiv in parteneriat cu EUROINS.

EUROINS Romania este unul dintre principalii asiguratori de pe piata locala. Compania a inregistrat, in primul trimestru din 2019, un volum de prime brute subscrise de 131,8 milioane de leva (circa 67,4 milioane euro), in crestere cu 29% fata de aceeasi perioada din 2018, cand au fost raportate subscrieri de 102,5 milioane de leva (52,4 milioane euro), potrivit rezultatelor publicate de EUROHOLD, holdingul bulgar care detine EUROINS Insurance Group - actionarul majoritar al subsidiarei din Romania. In acelasi timp, profitul brut a fost de 4,5 milioane de leva (2,3 milioane euro)

3.009 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO