1asig.ro
1asig.ro

EUROINS Romania doneaza peste 100.000 de lei dupa prima saptamana a campaniei impotriva COVID-19

5 min. / 1.540 cuvinte
In urma cu o saptamana, EUROINS Romania Asigurare Reasigurare s-a alaturat initiativei Asociatiei pentru Relatii Comunitare de a lupta impotriva COVID-19 din Romania, anuntand ca pentru fiecare polita RCA vanduta, compania doneaza 1 leu.

PROMO


Dupa doar o saptamana de la inceperea campaniei, EUROINS a colectat pentru donatie peste 100.000 de lei, deoarece numarul de polite RCA vandute este de 106.406.

"Suma colectata de-a lungul unei luni va fi utilizata de Asociatia pentru relatii comunitare doar pentru consolidarea capacitatii sistemului medical romanesc de prevenire si tratament a pacientilor cu COVID-19", au precizat oficialii asiguratorului.

Fiecare client al EUROINS Romania are posibilitatea de a luat parte la lupta impotriva COVID-19 si la reluarea activitatilor sociale si economice, atat prin protejarea si asigurarea impotriva accidentelor auto, cat si prin donatia directa catre spitalele noastre si intreaga societatea romaneasca.

"Cu totii trecem printr-o perioada complicata si fara precedent, in care solidaritatea este cheia. Profit de ocazie pentru a le multumi tuturor clientilor si brokerilor nostri, care, din nou, aleg sa fie alaturi de noi si, prin urmare, sa se alature initiativei noastre. Donatia EUROINS este menita sa consolideze putin mai mult sistemul de sanatate in aceasta lupta impotriva COVID-19 la care participam cu totii ", spune Mihnea TOBESCU, CEO al EUROINS Romania.

Recent, EUROINS Romania a lansat si o aplicatie pentru constatarea online a daunelor, venind astfel in ajutorul consumatorilor pe perioada pandemiei si nu numai.

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a inregistrat, in 2019, o crestere a vanzarilor de 27%, totalizand subscrieri de circa 1,28 miliarde de lei. Totodata, compania anunta, pentru acest an, lansarea unor noi facilitati online pentru clienti.

EUROINS Romania face parte din EUROINS Insurance Group (EIG) AD, cu sediul central in Bulgaria, ce opereaza in noua tari europene si detine subsidiare de asigurari in Bulgaria, Romania, Macedonia de Nord, Ucraina si Georgia. EIG opereaza de asemenea in Grecia si Rusia si detine o companie de asigurari de nisa in Spania si Italia. In prezent, grupul de asigurari are peste 2,5 milioane de clienti si peste 3.000 de angajati. EIG este o subsidiara a EUROHOLD Bulgaria, grup independent de top care opereaza in regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia si Varsovia. Eurohold Bulgaria activeaza in operatiuni de asigurari, leasing, vanzari auto, management de active si investitii.

1.280 accesari