EUROINS Cluj Napoca, Judetul Cluj - Companii vizitate - Asigurari - Totul despre asigurari -...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Sinteze teritoriale 
 Newsletter 
 Selector geografic 
 Companii vizitate 
 Profil Companii 
 ZIUA ASIGURARILOR Bucuresti
30
1 EUR = 4.6663 RON
1 USD = 4.0420 RON


RFI

Companii vizitate

Arhiva

EUROINS Cluj Napoca, Judetul Cluj


Flaviu FOIA
Director Agentie
Adresa: Str. Alexandru Vlahuta nr. 15 Cluj-Napoca
Localitate (Sector): Cluj Napoca
Judetul: Cluj
Telefon: 0264.582.000
Fax: 0264.582.000

XPRIMM: Care considerati ca este cea mai stringenta problema la nivelul judetului, in ceea ce priveste domeniul asigurarilor?

Flaviu FOIA: Cred ca problema companiilor de asigurare o reprezinta nivelul de pregatire al agentilor de vanzare, deoarece acestia au primul contact cu clientii. Daca agentul ii explica gresit sau omite anumite detalii, de genul riscurile acoperite, clientul isi pierde increderea in sistem.

XPRIMM: Care sunt principalele 3 - 4 tipuri de asigurari din portofoliu? Care sunt motivele pentru care ele sunt predominante ?

F.F.: In primul semestru al anului in curs am subscris in principal RCA, CASCO, asigurari medicale, si asigurari continut cladiri persoane fizice.

XPRIMM: Care este ponderea primelor brute subscrise prin intermediul brokerilor de asigurari? Veti creste sau veti scadea acest procent in anul in curs? De ce?

F.F.: Ponderea asigurarilor intermediate prin brokeri in primul semestru a fost de 28,1%, insa intentionam sa majoram acest procent.

XPRIMM: Care este "dauna record" (avizata si platita) pe care a inregistrat-o in anul precedent Sucursala/Agentia Dumneavoastra? Care au fost circumstantele? Care este rata daunei inregistrata la nivel de Sucursala/Agentie?

F.F.: Cea mai mare dauna platita s-a inregistrat in 26.10.2007, cand am platiti unei persoane fizice asigurate 18,983 Lei.

XPRIMM: Care este raportul intre PBS realizate in resedinta de judet si restul judetului, din volumul total? De asemenea, care este raportul intre PBS  - persoane fizice si juridice, in portofoliu?

F.F.: Subscriem foarte mult in resedinta de judet, iar in ceea cre priveste raportul persoane fizice peroane juridice, pot sa va zic ca suntem axati pe sectorul retail, cu un procent de 83%, in timp ce asigurari persoane fizice avem in portofoliu in jur de 17%.


Publicat pe 28.09.2009

PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM