1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Distributie Energie Electrica ...

Distributie Energie Electrica Romania are un buget de pana la 5,5 mil. lei pentru asigurari RCA si CASCO

Distributie Energie Electrica Romania (DEER SA) organizeaza, in februarie, o licitatie publica pentru a achizitiona servicii de asigurare de raspundere civila auto RCA si asigurare facultative CASCO pentru parcul auto pe o perioada de 12 luni.

Valoarea contractului este cuprinsa intre 3.075.275 lei si 5.471.350 lei, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire este "pretul cel mai scazut".

"Obiectul contractului consta in incheierea unui Acord cadru de prestari servicii "Servicii de asigurare de raspundere civila auto RCA si asigurare facultative CASCO" pentru DEER SA (pentru zonele Transilvania Sud, Muntenia Nord si Transilvania Nord)", se precizeaza in anunt.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 februarie 2022, ora 15:00.

Pentru realizarea distributiei de energie electrica, DEER detine un parc de vehicule rutiere si utilaje pentru care sunt necesare polite RCA si CASCO.

In cazul CASCO, aceste polite trebui esa includa protectie completa pentru avarii si furt, pentru orice forma de risc si de vor incheia fara fransiza pe intreaga perioada de valabilitate, indiferent de numarul evenimentelor avizate pe perioada de valabilitate a contractului.

Riscurile trebuie sa fie acoperite pe teritoriul Romaniei, pentru circulatia pe drumurile publice, dar si in cazul circulatiei in afara acestora, pe drumuri forestiere sau pietruite, pe camp sau in paduri, unde nu sunt drumuri amenajate, mai scrie in Caietul de sarcini.