1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Distributia prin brokeri, in dezbatere la RFI

In 2014, gradul de penetrare al brokerilor in totalul pietei de asigurari s-a majorat pana la 56,45%, primele intermediate de acestia ajungand la 4,56 miliarde lei. Rezultatele subliniaza, inca o data, importanta brokerilor pentru piata de asigurari. Radu MANOLIU - Director General Adjunct, CREDIT EUROPE Asigurari - si Alex ROSCA - Redactor-Sef, Publicatiile PRIMM - vor vorbi, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate de RFI, despre beneficiile distributiei prin brokeri.

De asemenea, alte teme de dezbatere vor include asteptarile brokerilor de la un asigurator, modul in care intermediarii se implica in dezvoltarea de produse, dar si nivelul de profesionalizare in piata locala de brokeraj.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.