1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Disputa Kanye West vs. Lloyd"s of London solutionata pe cale amiabila

Disputa juridica dintre Kanye West si o serie de asiguratori Lloyd"s of London s-a solutionat pe cale amiabila, anunta Reuters, dupa ce rapperul american a intentat un proces asiguratorilor pentru plata unor despagubiri in valoare de 10 milioane dolari americani, in urma anularii unui turneu din anul 2016.

Potrivit Reuters, un judecator federal din California, a respins miercuri procesul intemeiat de compania lui Kanye West - "Very Good Touring company" - impotriva asiguratorilor Lloyd"s.

Re-insurance.com mentioneaza ca asiguratorii Lloyd"s implicati in proces sunt Cathedral Syndicate 2019, Liberty Syndicate 4472, XL Catlin Syndicate 2003, Markel Syndicate 3000 si Allianz Global Corporate and Speciality.

Paul Schrieffer, avocatul Lloyd"s, a declarat ca "disputa a fost rezolvata pe cale amiabila", nefurnizand informatii suplimentare. Avocatul rapperului nu a facut nici un comentariu.

Kanye West a dat in judecata in august 2017 o serie de asiguratori Lloyd"s, solicitand despagubiri in valoare de 10 milioane dolari, dupa ce s-a anulat o serie de 20 de spactacole din cadrul turneului Saint Pablo ce urma sa aiba loc in noiembrie 2016.

De altfel, seria de spactacole a fost anulata dupa ce in cadrul unui concert din Sacramento, Kanye a avut un discurs incoerent, pe teme politice si personale si a lansat acuzatii la adresa lui Hillary Clinton, Beyonce si Jay Z, dar si Mark Zuckerberg. Ulterior, rapperul american a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a anuntat ca anuleaza seria de spectacole din cadrul turneului sau in America de Nord, din cauza "extenuarii".

Asiguratorii au refuzat sa achite despagubirile sustinand, pe de o parte, lispa de cooperare din partea rapperului, respectiv existenta anumitor neregului in storicul medical al acestuia, negand totutsi, ca ar fi apelat la clauza de excludere care priveste posesia si consumul de droguri sau marijuana.