1asig.ro
1asig.ro
Dezbatere XPRIMM Time for ...

Dezbatere XPRIMM Time for Business: Cum a schimbat COVID-19 regulile jocului in HR?

5 min. / 1.540 cuvinte
"Cum a schimbat COVID-19 regulile jocului in HR?" este o noua dezbatere online marca XPRIMM Time for Business, ce se va desfasura joi, 23 iulie a.c., fiind invitati specialisti din piata locala de asigurari.

PROMO


Discutia interactiva va fi transmisa, incepand cu ora 14:00, pe pagina de Facebook a XPRIMM si pe platforma Zoom.

Cei interesati sa intre pe platforma Zoom, o pot face accesand linkul: https://us02web.zoom.us/j/82869029871?pwd=WVhVUHd4SFRRd0ZKYVZxd1BYb2huQT09 

La dezbaterea moderata de Sergiu COSTACHE, XPRIMM - Asigurari si Pensii, principalii vorbitori sunt:
- Judith KIS, HR & Logistics Director, GROUPAMA Asigurari
- Cati STOICAN, Director General Adjunct, SAFTY Broker

Participa si tu!

Incepand cu 15 februarie 2020, odata cu marcarea finalizarii unei etape importante in aplicarea Legii nr. 236/2018 care transpune Directiva (UE) 2016/97 a Parlamentului European si a Consiliului privind distributia de asigurari, in piata asigurarilor exista 37.748 de distribuitori de produse de asigurare si/sau reasigurare, care au devenit, dupa indeplinirea cerintelor de formare profesionala, specialisti in intermedierea asigurarilor, in consultanta pentru clientii lor. Astfel, clientii vor putea avea parte de servicii de o calitate mai ridicata, personalizate nevoilor lor.

V-ati abonat la XPRIMM Job? Gasiti locuri de munca din asigurari si brokeraj

Profesionistii din Romania au la dispozitie doua instrumente de recrutare specializate si dedicate pietei asigurarilor, respectiv Newsletter-ul XPRIMM Job si portalul online www.asiguratori.ro. Acestea se adreseaza atat celor care doresc sa aplice la cele mai noi posturi disponibile in domeniu, cat si specialistilor in resurse umane din cadrul companiilor care cauta oamenii potriviti, cuprinzand anunturi de angajare ale companiilor de asigurare si de brokeraj din Romania.

Cu circa 930 de editii, Newsletter-ul XPRIMM Job este recunoscut pentru calitatea si cantitatea CV-urilor primite, fiind transmis saptamanal, in fiecare zi de luni, catre abonatii XPRIMM Stiri.

De asemenea, toate anunturile de angajare aparute in XPRIMM Job, precum si articole si materiale de specialitate de interes pentru toti cei care activeaza pe piata muncii pot fi gasite si pe grupul dedicat de LinkedIn si pe Facebook.

617 accesari