1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Deutsche Rueck creeaza viitorul asigurarilor de viata

Deutsche Rueckversicherung AG, in parteneriat cu incubatorul de startup-uri STARTPLATZ si partenerii sai ECODYNAMICS si Protostart, au organizat, pe 6 iunie, evenimentul "Disrupt me!".

In cadrul evenimentului, sub sloganul "Disrupt. Life Insurance!" [n.red. "Revolutioneaza/ Perturba asigurarile de viata!"], in jur de 50 de participanti - startup-uri, antreprenori interesati de dezvoltarea unei afaceri si studenti -, au incercat sa rezolve acele aspecte care, in opinia lor, le pun probleme asiguratorilor de viata, intr-o competitie de idei.

Echipa castigatoare, formata din Dietmar GERKE, Christian KATZMARCZYK, Christoph

KRAHFORST, Sonja LEMMER, Jason LINDECKER, Markus STIEGL si Christoph WINKELHAGE, au impresionat juriul prin ideea lor de a lega produsele de programe deja existente de recompensare a clientilor. "CashBackLife" ar urma sa permita clientilor sa colecteze puncte de recompensa care sa le permita sa isi reduca prima lunara de asigurare.

"Echipa castigatoare a demonstrat o metoda care permite o plata flexibila a primei de asigurare. Am fost impresionati de prezentarea profesionala si de faptul ca intreaga experienta a clientului este orientata in jurul unui obiectiv, ceea ce e mai important pentru asiguratori decat oricand", a declarat Jamil MEIER, reprezentant al Deutsche Rueck si membru al juriului.

Echipa "CashBackLife" are acum oportunitatea de a-si dezvolta ideea si a o transforma in realitate, ca parte dintr-un accelerator de 3 luni organizat de STARTPLATZ.