1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
DESTINE Broker aniverseaza 15 ani ...

DESTINE Broker aniverseaza 15 ani de prezenta pe piata din Romania

DESTINE Broker de Asigurare, parte a DESTINE Holding, aniverseaza, luna aceasta, 15 ani de prezenta pe piata de brokeraj de asigurari din Romania, fiind una dintre cele mai puternice companii de brokeraj, cu o pozitie de top in clasamentele pietei de profil.

"In anul 2007, impreuna cu cativa oameni inimosi si vizionari, in acelasi timp, am decis sa pornim pe un drum propriu, incurajati de experientele acumulate in industria de profil, dar si de dorinta de a pune bazele unei companii intr-un format nou, transparent, de tip holding, cu libertate maxima de actiune", a declarat Romeo BOCANESCU, Presedinte al Consiliului de Administratie DESTINE Holding S.A. si Director General DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L.

"Implinim 15 ani de existenta, iar drumul nostru, uitandu-ma retrospectiv, a fost unul incununat de succes. Le multumesc actionarilor, angajatilor, colaboratorilor nostri prezenti in toate colturile tarii pentru eforturile depuse in tot acest timp si clientilor pentru ca ne-au ales", a adaugat Romeo BOCANESCU

DESTINE Broker de Asigurare a evoluat permanent in acest ani, in 2021 urcand pe locul doi in clasamentul brokerilor pe segmentul asigurarilor generale.

Datorita performantelor si rezultatelor inregistrate de DESTINE Broker in 2021, compania a obtinut mai multe premii in cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare 2022: Trofeul de Excelenta pentru Antreprenoriat si Leadership, Premiul pentru Contributia la Profesionalizare in Asigurari, Diploma aniversara - 15 ani, Premiul Special United in Diversity: DESTINE Broker - oferit de CHIRIC & CHIRIC.

DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare face parte din grupul DESTINE Holding, alaturi de companiile DESTINE Broker de Credite si DESTINE Leasing IFN si DESTINE Asigurari - Republica Moldova.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
VIDEO: Ora de Risc - DESTINE Broker vizeaza o crestere de 25% in acest an pe asigurarile de sanatate