1asig.ro

Cum sa ai bradul perfect de sarbatori?

5 min. / 1.540 cuvinte
Vin Sarbatorile! Iar primele lucruri la care te gandesti sunt cadourile pentru cei dragi, decoratiunile de sezon, la care putem adauga agitatia si forfota orasului care se umple de lumina si culoare... Insa pentru cei mici, cat si pentru noi toti, una dintre cele mai mari bucurii o reprezinta Bradul de Craciun.

Ca in fiecare an, cu totii ne straduim sa avem un Brad de vis, fie ca optam pentru unul clasic, traditional, cu multe globuri rosii, fie ca alegem sa il decoram in tendintele din anul respectiv. Si cum in ultima perioada trendul eco a capatat o amploare formidabila, iar grija pentru mediu este din ce in ce mai mare, brazii in ghiveci reprezinta solutia ideala pentru un Craciun cu totul special, in care sa simti, pe langa emotia atmosferei din jurul Bradului, si satisfactia ca salvezi un copac de la taiere si ca il poti creste chiar la tine acasa. Firma GARDEN Services, formata din specialisti in domeniu si care ofera o gama foarte larga de servicii, iti recomanda sa alegi in acest sezon unul dintre brazii in ghiveci. Fie ca sunt argintii, nordmanieni, romanesti, molizi, brazi albi, brazi ornamentali ecologici sau de un alt tip, un lucru este cert - ai o sumedenie de modele care merita admirate si achizitionate. Unde mai pui si avantaje precum faptul ca te poti bucura mult timp de el, ca nu se scutura, iar mireasma lui minunata te incanta tot timpul. GARDEN Services explica importanta acestor lucruri si te ajuta sa il plantezi, unde si cand doresti.

Si cum orice Brad trebuie neaparat impodobit, anul acesta la magazinul CASARA Accessories vei gasi, in perioada Sarbatorilor, decoratiuni minunate: de la globuri rafinate din sticla, pictate manual, la mici obiecte de decor in nuante delicate - roz prafuit, alb imaculat, gri luminos - sub diverse forme, precum stelute sau braduti, si continuand cu podoabe de ceramica si accesorii pentru casa cu modele tematice, realizate cu migala, si toate la preturi irezistibile!

Acum, ca te-am convins, fugi sa-ti iei Bradutul in ghiveci si podoabele pentru el!

GARDEN Services

Adresa: Bd. Marasti nr. 59, sector 1, Serele Universitatii de Stiinte Agronomice - Bucuresti

www.parcuri.ro

CASARA Accessories

Adresa: Calea Dorobantilor, nr. 159

www.facebook.com/casaradesign1.630 accesari
PROMO
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO