1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cum s-a schimbat piata de brokeraj in 10 ani?

Ce schimbari s-au inregistrat la nivelul pietei de brokeraj in asigurari in ultimii 10 ani? Viorel VASILE - CEO, SAFETY Broker -, Mihai CRACEA - Redactor-Sef, XPRIMM Newsletters - si Alex ROSCA - Redactor-Sef, Publicatiile PRIMM - vor discuta, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate marti de RFI incepand cu ora 13:30, despre evolutia pietei de intermediere in Romania in ultimul deceniu, despre sistemul de franciza si dezvoltarea teritoriala, precum si despre primii pasi in lansarea unui business in brokeraj.

SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare de pe piata locala conform volumului de prime intermediate, aniverseaza, in 2015, 10 ani de activitate. Compania s-a lansat in 2005, oferind, pentru inceput, servicii complete de asigurare pentru posesorii de echipamente specializate pentru transportul terestru, feroviar, naval si aerian. In prezent, compania ofera servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.