1asig.ro

Cum ne asiguram batranetea?

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre situatia sistemului de pensii private si cum ne putem asigura o batranete mai linistita vor discuta Radu CRACIUN - Presedintele APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) si Presedintele BCR Pensii - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc", ce va fi difuzata marti, 14 octombrie a.c., de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

PROMO


Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Aceasta este sustinuta de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, portalul 1asig.ro si este difuzata in fiecare marti (ora 17:30) si sambata (ora 10:10). Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

499 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO