1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cronica Premiilor Brokerilor 2015, impactul UBER asupra asigurarilor si reclamatiile din 2014, in revista PRIMM

Numarul de martie al revistei PRIMM - Asigurari&Pensii aduce cititorilor, pe langa rubricile deja cunoscute, precum Interviu, Cariere, Evenimente sau eStyle, si o serie de articole speciale. Printre acestea se numara trei cronici de eveniment, dar si un material dedicat aplicatiei UBER, care s-a lansat oficial si in Romania in luna februarie a acestui an.

Protectia consumatorului a fost si continua sa fie o prioritate la nivel european: aceasta a fost una dintre concluziile Conferintei Europene privind Protectia Consumatorului in Serviciile Financiare, eveniment care s-a desfasurat, pentru al doilea an, la Bucuresti, in prima jumatate a lunii martie. Cele mai importante idei dezbatute de catre specialistii din domeniu, precum si o serie de recomandari ale expertilor europeni pot fi regasite in CoverStory-ul dedicat.

Cititorii numarului de martie vor regasi in paginile revistei si o cronica a Premiilor Brokerilor de Asigurare, seara dedicata performantei in brokerajul de asigurari, precum si un material cu cele mai importante concluzii ale "3rd Annual Claims Forum" - conferinta internationala dedicata fraudei in asigurari.

Dupa ce a fost lansata in 2010 peste ocean si a starnit mai multe critici in randul asiguratorilor si taximetristilor de la nivel global, aplicatia pentru smartphone UBER s-a lasat, in acest an, si in Romania, Bucurestiul fiind primul oras in care functioneaza aceasta platforma de transport al pasagerilor. Totusi, aplicatia a intampinat numeroase dificultati si chiar a fost interzisa in mai multe tari din lume ca urmare a criticilor atrase din partea companiilor de asigurari si de taximetrie, in conditiile in care nu exista legislatie specifica acestui tip de activitate. In cadrul editiei de martie a revistei PRIMM veti regasi un material dedicat acestui subiect, care include pareri ale asiguratorilor romani despre impactul UBER asupra pietei locale de profil.