1asig.ro
1asig.ro

Cristian FUGACIU: Orice criza vine cu oportunitati

5 min. / 1.540 cuvinte
"Orice criza vine cu oportunitati. Este esential sa fim pregatiti si sa le fructificam intr-o maniera inteligenta", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania.

PROMO


"Imi place sa cred ca noi le-am identificat pe cele actuale si ca vom identifica si altele. Important este sa nu privim cu teama o criza sau efectele unui risc. Este esential sa avem atitudinea potrivita, sa stim cum sa reactionam si sa ne adaptam contextului. Consider ca, la MARSH, facem asta acum atat din perspectiva noastra ca organizatie, dar, cel mai important, si in beneficiul clientilor nostri", a adaugat el.

Recent, MARSH a primit avizul ASF pentru desfasurarea activitatii de creare de produse de asigurare. Care sunt planurile?

"Noi facem acest lucru dintotdeauna: cream si adaptam produse care sa raspunda nevoilor reale ale clientilor. In urma aparitiei IDD, s-a creat si aceasta posibilitate legala, formala, ca brokerii sa fie si creatori de produse, ceea ce noi, in parteneriat cu asiguratorii, am facut dintotdeauna. Principiul este ca, pornind de la nevoile clientilor, cream produse care sa raspunda strict acelor nevoi. Incercam sa avem o alternativa la modul actual de functionare a pietei, in care exista produse de asigurare disponibile, dar putina flexibilitate de adaptare", a raspuns Cristian FUGACIU.

"Dorim sa continuam sa inversam putin procesul, sa cream produse, pornind de la nevoile si riscurile la care sunt expusi clientii nostri, nu de la produse standard care exista deja. Consideram ca aceasta este una dintre caile de crestere a pietei", a adaugat CEO-ul MARSH Romania.

Interviul cu Cristian FUGACIU il puteti citi AICI, dar si in Editia Speciala a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii, lansata in luna mai a.c.

262 accesari