1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Costi STRATNIC a preluat functia de Vicepresedinte al Directoratului OMNIASIG VIG

Costi STRATNIC a primit, marti, aprobarea ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru a prelua functia de Vicepresedinte al Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Astfel, in cadrul sedintei din 27 august 2019, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a autorizat "numirea lui Costinel-Silviu STRATNIC in functia de Vicepresedinte al Directoratului la societatea OMNIASIG Vienna Insurance Group", se arata in comunicatul ASF.

Cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, Costi STRATNIC a ocupat pozitia de membru al Directoratului OMNIASIG VIG incepand cu august 2013. El face parte din echipa OMNIASIG inca din anul 2002, cand a venit pe pozitia de Branch Manager, dupa care a detinut functia de Sales Manager.

Anterior, pozitia de Vicepresedinte a fost detinuta de Marek GOLEBIEWSKI (care era si CFO-ul companiei - pozitie preluata de Michal LEJA), care isi continua activitatea in cadrul celui mai nou membru al Grupului VIG, Gothaer Polonia.

UPDATE:
OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca, pe 27 august, institutia a aprobat numirea lui Costi STRATNIC in noua functie de Vicepresedinte al Directoratului. 

"Cunoscandu-i indeaproape parcursul lui Costi STRATNIC in cadrul companiei noastre, am incredere ca, in noua formula, Directoratul va actiona consolidat si eficient in directia dezvoltarii sustenabile. Vom aborda impreuna aceeasi consecventa privind calitatea serviciilor si adaptarea constanta la cerintele pietei, respectand in permanenta strategia noastra de crestere reala si durabila", a declarat Mihai TECAU, Presedintele Directoratului OMNIASIG. 

La ora actuala, Directoratul OMNIASIG Vienna Insurance Group este format din:
  • Mihai TECAU, Presedinte Directorat
  • Costi STRATNIC, Vicepresedinte Directorat
  • Michal LEJA, Membru Directorat 
  • Bogdan TUDOR, Membru Directorat
  • Madalin ROSU, Membru Directorat
OMNIASIG VIG a urcat, in 2018, pe locul doi pe segmentul asigurarilor generale si pe locul trei in totalul pietei de asigurari din Romania.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere.


Alte decizii adoptate marti de ASF:

- Numirea lui Radu-Adolf CHIRAC in functia de Director Investitii in cadrul BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.;
- Numirile: Laura Stanca SILAGHI, Alexandra Monica MIRON, Ilie Bita CENAN, Nicolae Adrian PASTOR si Walter Gheorghe BLAJ in calitate de membri ai Consiliului de Administratie al SAI Globinvest S.A.;
- Modificarile aduse Actului constitutiv al societatii RENOMIA - SRBA Insurance Broker S.R.L.;
- Modificarile aduse Actului constitutiv al societatii OVB Allfinanz Romania Broker de Asigurare S.R.L.;
- Modificarile intervenite in modul de organizare si functionare a SAI Vanguard Asset Management S.A. ca urmare a majorarii capitalului social cu 38.290,1 lei, de la 352.425,30 lei la 390.715,40 lei;
- Emiterea Certificatelor de inregistrare a produselor structurate emise de SSIF BRK Financial Group S.A.;
- Emiterea Certificatelor de inregistrare a produselor structurate emise de Erste Group Bank AG;
- Emiterea Certificatului de inregistrare a obligatiunilor emise de societatea Ascendia S.A. Bucuresti in vederea admiterii la tranzactionare pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare administrat de BVB.