1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cosmin ANGHELUTA este noul Director Executiv Vanzari al GOTHAER Asigurari Reasigurari

Incepand cu luna februarie a acestui an, Cosmin ANGHELUTA ocupa functia de Director Executiv Vanzari al companiei GOTHAER Asigurari Reasigurari, activitatea sa fiind concentrata catre vanzarile prin intermediul brokerilor.

Obiectivele acestuia sunt reprezentate de atingerea target-urilor companiei in ceea ce priveste valoarea, calitatea si profitabilitatea portofoliului intermediat, colaborand cu intreaga echipa de vanzari in realizarea acestora. Cosmin ANGHELUTA raporteaza direct Ancai BABANEATA, Director General al companiei, si are in subordine echipa Directiei Vanzari Brokeri din sediul central.

"Decizia lui Cosmin de a se realatura GOTHAER a coincis in mod oportun cu nevoia noastra de a intari echipa de management din zona vanzarilor si de a ne concentra toate fortele pe atingerea obiectivelor strategice pe aceasta linie. In sarcina sa se afla atat buna gestionare si dezvoltarea continua a retelei de brokeri parteneri, cat si dezvoltarea competentelor si abilitatilor inspectorilor din sucursale care coordoneaza relatiile cu intermediarii in asigurari", a declarat Anca BABANEATA.

Cu o experienta de peste 15 ani in piata romaneasca de asigurari, Cosmin ANGHELUTA este cunoscut ca un profesionist in gestionarea relatiilor cu intermediarii in asigurari, cariera sa fiind construita in cadrul unor importante companii din domeniu.