1asig.ro
1asig.ro
Copilul a mutat scoala acasa... ...

Copilul a mutat scoala acasa... Te-ai gandit la toate scenariile?

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" a fost lansat cel de-al doilea filmulet din seria online care are ca scop sa atraga atentia asupra riscurilor care ne ameninta locuintele. Desfasurate sub titlul "Intamplari un pic exagerate si pe alocuri absurde, dar care nu sunt intru totul imposibile si ti s-ar putea intampla", video-urile prezinta scenarii exagerate, dar care ilustreaza riscuri cat se poate de reale.

Episodul al doilea porneste de la o premisa extrem de plauzibila: faptul ca multi copii fac scoala online in aceasta perioada. La ce anume poate conduce acest lucru, insa, poti afla urmarind filmuletul de mai jos:


Mesajul videoclipului este unul simplu: #acasa se intampla mai mult zilele acestea. Pentru a fi gata sa faci fata tuturor lucrurilor care se poate intampla, trebuie sa iti asiguri locuinta.

Despre campanie

Campania nationala de infromare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este desfasurat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania si PAID Romania.

Partenerii campaniei sunt: OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, FUNK Broker, ASIROM VIG, ERGO Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ABC Asigurari, ASITO Kapital, GENERALI Romania, EUROLIFE, GLOBASIG Broker, GrECo Romania, INTER Broker, AON Romania, DAW Management, ROMINSURANCE, GARANTA Asigurari, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, OTTO Broker, Asociatia Romana pentru Locuinte CASA PLUS si Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, Ziua Veche si SpatiulConstruit.ro.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.
803 accesari