1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Consiliul Director al Vienna Insurance Group are o noua echipa incepand cu 1 iulie 2023

Incepand cu 1 iulie 2023, Consiliul Director al Vienna Insurance Group (VIG) va avea urmatoarea componenta: Hartwig LOGER, Director General si Presedinte al Consiliului Director, Peter HOFINGER, Director General Adjunct si Vicepresedinte al Consiliului Director, Liane HIRNER, Chief Finance & Risk Officer (CFRO), Gerhard LAHNER, Gabor LEHEL si Harald RIENER. Toate mandatele membrilor Consiliului Director vor fi in vigoare pana pe data de 30 iunie 2027.

In sedinta din 29 noiembrie 2022, Consiliul de Supraveghere a votat in unanimitate viitoarea componenta a Consiliului Director al Vienna Insurance Group. Votul a urmat recomandarea venita din partea comitetului de nominalizare al Consiliului de Supraveghere, in septembrie 2022. "Stabilind inca de pe acum componenta Consiliului Director de la data de 1 iulie 2023, nu evidentiem doar stabilitatea si continuitatea care caracterizeaza Grupul VIG. Echipa profesionista si multidisciplinara a Consiliului Director este totodata una ce se completeaza excelent si este foarte bine coordonata", a explicat Gunter GEYER, Presedintele Consiliului de Supraveghere al Vienna Insurance Group.

Mandatele lui Elisabeth STADLER si Peter THIRRING, ce expira pe data de 30 iunie 2023, nu vor fi prelungite, la cererea acestora, datorita planurilor de pensionare.