1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea BT Operational Leasing de catre Autonom Services

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Autonom Services a preluat controlul asupra BT Operational Leasing, potrivit unui comunicat transmis de institutie.

Autonom Services SA ofera servicii de leasing operational, de inchiriere pe termen scurt, management al flotelor, dar si inchirieri de echipamente si face parte din Grupul Autonom.

BT Operational Leasing SA are ca obiect principal de activitate inchirierea si leasingul cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare si face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.

Analiza Consiliului Concurentei a condus la concluzia ca operatiunea de concentrare economica nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.

Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.

In 2017, BT Operational Leasing a inregistrat o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro, in timp de afacerile Autonom Services au insumat 27 milioane de euro.