1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Conferinta Anuala a Partenerilor Safety Broker are loc in acest weekend

Conferinta Anuala a Partenerilor Safety Broker are loc in perioada 5-7 aprilie 2019, celebrand cei 14 ani de activitate pe piata locala de brokeraj in asigurari si reunind jucatori cheie din piata. Evenimentul va debuta vineri dupa-amiaza cu o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc.

In cadrul emisiunii, Viorel VASILE - CEO, SAFETY Broker - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - vor discuta, printre altele, despre realizarile brokerului in cei 14 ani de activitate, dar si despre realitatile si perspectivele pietei de brokeraj.

Emisiunea va fi transmisa live, vineri, de pe contul de Facebook al lui Sergiu COSTACHE, dar si pe pagina Ora de Risc.

Anul acesta, Conferinta se va desfasura la hotel Alpin din Poiana Brasov, intr-o spectaculoasa atmosfera "Black &White Casino Party".

"In cadrul conferintei de anul acesta vom prezenta proiectele SAFETY pe anul 2019, punand accent pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care ne dorim sa le desfasuram alaturi de partenerii nostri", a declarat Viorel VASILE.

"Conferintele SAFETY se bucura in fiecare an de atentia a peste 200 de participanti si a multor jucatori cheie din piata de asigurari, majoritatea fiind top si middle management in aceasta industrie", a adaugat el.

Conform datelor oficiale ale ASF, SAFETY Broker este lider pe piata de brokeraj in asigurari din Romania de 6 ani.