1asig.ro
1asig.ro

Concurs de costume populare romanesti - Premiera la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor

5 min. / 1.540 cuvinte
In acest an, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor promoveaza identitatea nationala si valorile culturale romanesti, transformandu-se intr-o seara dedicata traditiilor si portului popular. Astfel, editia a XVI-a a celui mai asteptat eveniment de profil al anului aduce, in premiera, Concursul "Parada Costumelor Populare Romanesti"!

In cadrul acestuia, fiecare companie de asigurari sau de brokeraj in asigurari care participa la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor poate inscrie in concurs o echipa formata din 1-5 persoane.

Fiecare membru al echipei va purta costumul popular din regiunea pe care doreste sa o reprezinte, autenticitatea si valoarea acestuia urmand a fi evaluate de un juriu format din etnografi specializati in cultura traditionala romaneasca. Mai multe detalii despre regulamentul de inscriere si termenul limita sunt disponibile in regulamentul concursului!

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii va avea loc joi, 24 martie 2016, la Stejarii Country Club din Bucuresti. Va asteptam sa celebram impreuna traditiile romanesti si performanta in asigurari!

3.813 accesari