1asig.ro
1asig.ro
Compania de salubritate Ecosal ...

Compania de salubritate Ecosal Galati cauta asigurator CASCO si RCA pentru parcul auto

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania de Salubritate publica Ecosal Galati organizeaza, in luna septembrie, o licitatie, in doua loturi, in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare RCA si CASCO pentru autovehiculele apartinad parcului auto.

PROMO


Valoarea contracului este intre 291.150 si 437.610 lei, pe o perioada de 12 luni pentru politele CASCO si pentru o perioada de 6, respectiv 12 luni la politele RCA, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contratului va fi reprezentat de pretul cel mai scazut.

Conform caietului de sarcini, politele RCA din Lotul 1 se vor incheia pentru un numar minim de 109 autovehicule si maximum 159, dintre care intre 100-146 pe o perioada de 12 luni, iar 9-13 pe o perioada de 6 luni.

Limitele de despagubire pentru polita RCA vor fi cele impuse de legislatie.

Pe de alta parte, cantitatea minima din Lotul 2 pentru care se vor incheia asigurari CASCO sunt de minimum 10 autovehicule si maxim 22, pentru perioada de 1 an.

Cerintele minime pe care trebuie sa le indeplineasca polita CASCO este aceea de a asigura atvehiculul impotriva riscurilor de furt, ciocniri, dezastre naturale, revolte sau greve sau cheltuielile efecttuate ca urmare a transportarii autovehiculul avariat la atelierul de reparatii.

De asemenea, tot in polita CASCO vor fi incluse si cheltuielile cu personalul in caz de spitalizare, interventii chirurgicale sau deces. "Se solicita asigurarea in caz de deces, invaliditate, cheltuieli medicale pentru persoanele aflate in autovehiculele asigurate in limita numarului de locuri inscris in actele autovehiculului", se precizeaza in caietul de sarcini.

Asigurarile CASCO se vor incheia fara fransiza per eveniment si dauna totala.

Termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 30 septembrie 2020, ora 15:00.

*Sursa Foto: Ecosal/facebook216 accesari