Anca TONE - Director, Sucursala CertAsig Constanta - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
15
1 EUR = 4.6686 RON
1 USD = 4.0026 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Anca TONE - Director, Sucursala CertAsig Constanta


Anca TONE Compania de asigurari CertAsig a anuntat numirea Ancai TONE ca manager al sucursalei din Constanta. Aceasta beneficiaza de o experienta vasta, avand o cariera de peste 25 de ani in industria asigurarilor.

Anca TONE a lucrat anterior la ALLIANZ-TIRIAC si UNIQA, unde a detinut  functiile de Director Adjunct de Sucursala si Director Regional de Vanzari Brokeri.

"Pentru mine, experienta de pana acum in industria asigurarilor reprezinta un fundal potrivit pentru o provocare noua, precum si pentru oportunitatea de a ma alatura echipei CertAsig, o echipa consolidata si foarte bine pregatita. Sunt foarte incantata ca voi avea ocazia sa lucram impreuna si sa ne dezvoltam si mai mult portofoliul specializat si prezenta in mediul de afaceri. Vin la CertAsig cu mult entuziasm si cu convingerea ca impreuna vom reusi sa construim o echipa locala puternica si sa gasim oportunitati de crestere aliniate cu obiectivele si strategia companiei", a declarat Anca TONE.

CertAsig a inregistrat, in primele 6 luni ale anului 2016, un volum al primelor brute subscrise de 6,9 milioane de euro, nivel similar cu rezultatul anului anterior. In aceeasi perioada, daunele achitate au insumat 2,6 milioane de euro, in crestere cu 5,7% fata de aceeasi perioada a anului anterior.


Publicat pe 03.10.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM