1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Compania de Apa Somes vrea oferte ...

Compania de Apa Somes vrea oferte RCA pentru flota auto

Compania de Apa Somes a lansat o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare RCA aferente flotei auto, care numara 352 de autovehicule.

Cu o durata de 12 luni, polita a fost estimata de 789.400 lei.

"In desfasurarea activitatii sale, entitatea contractanta are principala misiune de a asigura alimentarea cu apa potabila si asigurarea colectarii si epurarii apelor uzate pentru conformarea cu cerintele directivelor europene privind calitatea apei destinate consumului uman, context in care foloseste un parc auto propriu, format dintr-un numar de 352 mijloace auto de o mare varietate, care sunt absolut necesare pentru desfasurarea activitatii specifice in zonele de operare ale Companiei (judetele Cluj si Salaj). Legislatia din Romania prevede obligativitatea incheierii unei polite RCA pentru fiecare mijloc auto detinut, care circula pe drumurile publice. Obiectul achizitiei sectoriale pentru care entitatea organizeaza procedura este acela de a procura servicii de asigurare auto obligatorie de raspundere civila auto pe o perioada de 12 luni, pentru autovehiculele aflate in dotarea companiei. Tipul autovehiculelor si numarul politelor de asigurare obligatorie RCA necesare a fi achizitionate pe parcursul derularii contractului sunt prezentate in Anexa nr.1 la Caietul de sarcini, respectiv pentru parcul auto din Cluj Napoca - 218 polite, pentru parcul auto din Sucursala Zalau - 75 polite, pentru parcul auto din Sucursala Dej - 23 polite, pentru parcul auto din Sucursala Gherla - 20 polite si pentru parcul auto din Sucursala Huedin - 16 polite. Numarul total de polite RCA este de 352", scrie in anuntul companiei.

Mai multe detalii AICI.

Anterior, conform SEAP/SICAP, flota auto a Companiei de Apa Somes a fost asigurata de Omniasig (detalii AICI) si FAST Brokers (detalii AICI.

Compania de Apa Somes este unul dintre cei mai mari operatori regionali de alimentare cu apa si colectare-epurare ape uzate din Romania, care deserveste aproape trei sferturi de milion de locuitori din 8 municipii si orase si un numar in continua crestere de localitati rurale (268 la finele anului 2019) din judetele Cluj si Salaj.