1asig.ro
1asig.ro

ColorEscu: "Se poarta hainele romanesti de Centenar!"

5 min. / 1.540 cuvinte
Anul acesta sta sub semnul Centenarului. 1 decembrie 2018 reprezinta sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire si putini sunt cei care nu au facut ceva special sa marcheze momentul. Tricolorul a fost parca mai prezent ca oricand in ultima vreme, iar tendinta s-a simtit si la nivelul echipelor din diverse companii. Multe au optat pentru petreceri romanesti in acest an si au ales tinute asortate cu ocazia pentru intreaga echipa. Mai multe despre aceasta tendinta ne-au explicat partenerii nostri de la ColorEscu - brand de haine cu spirit romanesc, pe care l-ati intalnit la multe dintre evenimentele XPRIMM.

PROMO


XPRIMM: Se poarta romanescul in an Centenar mai mult decat pana acum?

ColorEscu: Cu siguranta, da. Romanescul se poarta oricand si mereu va exista un public aparte, pasionat de elementele romanesti integrate in tinutele lor de zi cu zi si chiar pentru ocazii speciale. In 2018 insa putem spune ca am asistat la o reactivare a unor simboluri si elemente romanesti uitate sau poate doar neglijate in ultimii ani. Tricolorul a devenit element cu mare cautare. Toti vor ca in an Centenar sa poarte intr-o forma tricolorul - pe un tricou, un hanorac, o sapca, sau macar o bratara sau un alt fel de accesoriu.

XPRIMM: Ati lansat o colectie de produse dedicate Centenarului. Cum au fost ele primite de public?

ColorEscu: Am lansat colectia #100Romania. Am inceput cu doua modele de tricouri speciale pentru Centenar, dar am dezvoltat-o rapid la cererea si propunerile publicului nostru. Avem acum tricouri, hanorace, sepci, caciuli, bratari de piele si alte produse pe care le-au dorit cei care vor sa se imbrace romaneste si cu stil. Amprenta tricolora a devenit pentru noi la fel de reprezentativa ca logoul si a fost adoptata cu entuziasm de multi iubitori de romanesc.A fost un an cu multe realizari pentru ColorEscu! Pe langa cresterea publicului nostru, pentru care suntem tare recunoscatori, am avut si multe alte surprize placute. Tricourile cu Amprenta tricolora au devenit tinuta de prezentare a echipei nationale de canotaj cu prilejul Campionatului European de la Glasgow.

De asemenea, ColorEscu a fost selectat pentru a fi prezentat in cadrul unui proiect al campioanei noastre la scrima, Ana Maria BRANZA. Acest proiect promoveaza branduri romanesti originale cu prilejul Centenarului.

Am primit incurajari si felicitari pentru produsele noastre de la romani obisnuiti - din tara sau de peste hotare - dar si de la persoane cu notorietate in Romania, care ne pot ajuta mult brandul: de la sportivi, la bloggeri, DJ, muzicieni si artisti din diverse domenii.

XPRIMM: Cum se simte Centenarul in mediul corporate?

ColorEscu: Am dezvoltat anul acesta divizia de comenzi personalizate pentru mediul corporate. Sunt companii care si-au dorit ca, in an Centenar, sa ofere colegilor si colaboratorilor haine cu spirit romanesc de la ColorEscu. Echipe intregi de la cele mai diverse companii au acum tricouri sau hanorace cu simbolurile centenare.

Departamente de marketing au vrut sa ofere in acest an cadouri tematice, constand in haine romanesti. Departamentele de HR au gasit in ele un element de coeziune a echipelor intr-un moment plin de emotie pentru fiecare roman. Companii romanesti au vrut sa marcheze originea lor, de care sunt mandre, cu haine dedicate momentului centenar.XPRIMM: Si dupa 1 ianuarie? Ce se va intampla cu hainele romanesti?

ColorEscu: Noi spunem ca vor ramane la loc de cinste. Anul 2018 a dat un boost important trendului romanesc in materie de moda si nu numai. Multi au redescoperit simboluri uitate pe care acum le indragesc si vor sa le aiba pe cat mai multe piese vestimentare. Nu mai e nicicum desuet sa porti haine cu diverse forme stilizate ale tricolorului. Ba e chiar "la moda". Coloana infinitului, simbolul horei sunt numai cateva dintre elementele cele mai indragite acum in colectiile concepute de noi.

Dincolo de aceste tendinte, hainele originale de la ColorEscu continua sa ramana pentru foarte multi alegerea perfecta pentru cadouri romanesti. Multi le iau ca suveniruri pentru cei care ne viziteaza, altii ca daruri de suflet pentru romanii plecati peste hotare, iar altii umplu spatiul de sub brad cu saculeti de panza de la ColorEscu si isi imbraca, cu drag, intreaga familie in stil romanesc.Hainele romanesti sunt mai mult decat o moda, pentru ca au suflet. Nu sunt doar haine de calitate cu design romanesc original. Sunt piese vestimentare statement, care vorbesc de la sine in numele celor care le poarta si care se identifica cu valorile promovate de ColorEscu.

1.623 accesari
Din aceeasi categorie
PROMO
Sondaj

Locuinta ta este protejata prin asigurare?

- Da, obligatorie si facultativa
- Da, doar obligatorie
- Nu


PROMO